Publikováno 8. 5. 2017 v rubrice Aktuality.

Vzpomínáte si, jak mělo loni GOH šedesáté narozeniny a my jsme mu společně vybírali finance na dárek v podobě rekonstrukce vstupního foyer? Určitě ano, a tak pro vás máme nejnovější informace týkající se této rekonstrukce.

Po několika schůzkách s vedením školy a architektem Tomášem Pínou jsme dospěli k finálnímu návrhu foyer, jak by mělo vypadat po rekonstrukci – mrkněte se na fotky! Tento návrh v sobě snoubí reprezentativnost nezbytnou pro vstupní prostor školy spolu s flexibilitou a praktičností celého prostoru tak, aby jej studenti mohli využívat pro nejrůznější akce a aktivity. Do návrhu byla také zakomponována přeměna stávající vrátnice do malé „odpočívárny“ nebo chcete-li „čekárny“ pro návštěvníky školy a jiné hosty.

Druhá zpráva je, že nyní dokončujeme prováděcí projekt a technickou specifikaci a rekonstrukce by tak mohla proběhnout v červenci a srpnu, tedy o velkých školních prázdninách. Dřív to bohužel nepůjde, protože návrh je založen na kompletní rekonstrukci podlahy ve foyer a to, jak si asi umíte představit, není možné během školního roku uzavřít.

Doufáme, že se vám návrh líbí a že s ním budou spokojeni i studenti a profesoři ve škole. A držte nám palce se samotnou realizací, protože převézt návrh z papíru do reality bude pěkná makačka :)

Sdílejte s ostatními →

Přidejte svůj komentář

Položky označené * jsou povinné.